Öncelikle 1 su bardağı kahve yapıyoruz ve bu kahve ile pandispanyayı bir kaşık yardımı ile ıslatın. Daha sonra pandispanyayı yumuşamaya bırakıyoruz. Pandispanya yumuşarken bizde kremayı yapmaya başlayalım. Orta boy bir tencere içerisine sütü dökün. Daha sonra toz şekeri ekleyerek karıştırın. Sonra unu yavaş yavaş süt üzerine dökün. Topaklanma ve pütürleşme yaşanmaması için iyice çırpın.
Krema hazır olunca labne peynirini de içine ilave edin. İyice çırparak pürüzsüz bir krema elde edin. Daha sonra kremanın yarısını pandispanyanın içine yayın ve üzerine kakao serpiştirin. Pandispanyanın diğer bölümünü krema üzerine kapatıp tekrar krema üzerine sürün. Bolca kremayı yayın ve üzerine tekrar kakao serpiştirin. Daha sonra tiramisu pastasını buzdolabına koyup dinlendiriyoruz. Artık gerçek tiramisu hazır. Servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.