Tiramisu yapımı için ilk olarak muhallebisini yapmak gerekir. Muhallebi yapımı için derin bir tencereye süt, un, toz şeker ve bir adet yumurta konulur. İyice çırpılarak ocağa alınır ve kaynayana kadar pişirilir. Kaynayınca birkaç dakika daha koyulaşması için ocakta tutulur. Ardından ocaktan alınır ve içerisine labne ilave edilerek mikser yardımı ile beş dakika kadar çırpılır. Bir kenara alınır. Pandispanyayı ıslatmak için bir su bardağı su ile İki paket Nescafe karıştırılır. Bir su bardağı Nescafenin yarısı ile ilk kat ıslatılır.
Üzerine muhallebinin yarısı sürülür. Daha sonra ikinci kat kek ıslatılır ve kremanın üzerine kapatılır. Kalan krema da pastanın üzerine dökülür. Son olarak üzerine kakao elenir ve ardından buzdolabına alınarak birkaç saat dinlendirilir. Ardından dilimlenerek servis edilir.
Afiyet olsun.